Vildt nørdet kvalitet

De der fører tilsyn med Vennelyst’s byggemodning af Solstrålen er ”helt oppe at køre”. Kvaliteten er i top.

– Det er vildt nørdet – I know – men jeg er sikker på, at det er sådanne ting, der giver området den eksklusivitet, som det fortjener.

Sådan skriver arkitekt MSc Mai Brink Ramussen i sin barselsmail før hun skal ind og have kejsersnit midt i maj.

Og det hun synes er vildt nørdet, er fx overgangen mellem vejkryds:

– Jeg er personligt helt oppe og køre over detaljeringen af det udførte. Jeg synes, at det ser vildt godt ud! Det her bliver virkelig et område i top-klasse. Så dejligt at se, at de udfører detaljerne så præcist. Er især vild med overgangen fra boligvej til vejkryds og videre til stamvejen, fortsætter Mai Brink Rasmussen fra Krogh Arkitektur om Vennelyst’s anlægsarbejder.

Ja, vejovergange og cortenstålkanter er nok lidt et felt for nørder. Men at der bliver kælet for detaljen også når der fx skal laves belysning eller plantes 350 træer i allé’erne er en kendsgerning. Og det helt frem til efter sommer, hvor der sås græs på engene. Og senere igen når beboerforeningen beslutter om de lige vil have den eller den type multisportbane, legeplads og bænke.

Men nu er det ellers de kommende beboere selv, der skal til at have ”skovlen i hånden”. I al fald får de første på Solskins Allé overdraget deres grunde her de første dage af maj. Og så vil byggeaktiviteter og håndværkere ellers præge Solstrålens arealer ud mod Hovensvej hen over sommeren.

Chaussesten er ved at blive anlagt.
Chaussesten er ved at blive anlagt.