Solstrålen ligger tæt på naturen – og Aalborg

Elsker I at lade blikket hvile på grønne omgivelser – eller energisk løbe ud i dem? Og har I også brug for kort transport til Aalborg eller resten af landet for den sags skyld? På Solstrålen får I naturen i baghaven, og I bor under 5 minutter fra hovedvejen, der får jer ubesværet til lufthavnen og Aalborg.

Kom hurtigt på job og i skole

En af fordelene ved at bo i Aabybro er, at du ikke møder storbyens tætte trafik som det første, når du starter bilen mandag morgen. Bor du på Solstrålen, har du bare 4 minutter til hovedvejen, og herfra er du hurtigt undervejs. Til Aalborg på 20 minutter, til lufthavnen og den nye togstation lidt kortere, og resten af Nordjylland ligger for dine fødder.

Har du skolebørn, skal de ikke være store for at klare transporten selv. Aabybro har et fintmasket stisystem, hvor børnene kan cykle og gå sikkert til både skole og fritidsaktiviteter.

Tag en løbetur i Aaby Skoven

Vest for Solstrålen finder du Aaby Skoven – en ung skov, der blev anlagt i 2007-08, og som nu er ved at vokse til. Formålet med skoven var oprindeligt at sikre drikkevandsforsyningen, give nye rekreative muligheder og skabe et nyt naturområde. Og det kan du nyde godt af nu.

Både tobenede og firebenede er blevet begejstrede for skoven. “Det er alletiders tur rundt på de mange stier og sikke et fint underlag,” sagde løberne allerede fra starten. Og hundene kan boltre sig i den indhegnede hundeskov, hvor de kan løbe frit uden snor.

Aaby Skoven er også et oplagt sted at finde nye lege- og løbekammerater – og nye hundevenner.

Læg også vejen forbi Aaby Skoven, hvis du kigger forbi Solstrålen. Du kan læse mere om skoven for eksempel hos Naturstyrelsen her og møde hundevennerne på Facebook her.