God musik i Aabybro

Caroline Henderson og anden god musik

22. marts synger Caroline Henderson i Aabybro. Og sådan er der så meget der sker i Aabybro.

Når man bor i Aabybro er det nemt at køre de 18 km ind i Aalborg citys natteliv. Men har man fået nok af Jomfru Ane Gade mv. kan man også bare blive i Aabybro og deltage i det lokale foreningsliv. På de mange klubbers og motionscentret hjemmesider står der meget om alle sportsaktiviteterne som svømning, løb, fodbold og golf. Men selvfølgelig har Aabybro også en fint koncertliv.  Det udfolder sig i kulturcenter Jammerbugt, der ligger i Søparken ved Tv2Nord.

Jazz- og popdiva’en Caroline Henderson synger således som sagt 22. marts og Sara Grabow, datter af Sebastian, med band spiller og synger de klassiske schlagere af Gitte Hænning m.fl. den 7. april. Ivan Pedersen og trio spiller allerede 4. april og Ole Frimer band 12. april. Så foråret er tæt belagt med koncerter i Aabybro.

SE MERE HER

30. marts sker der noget for Solstrålen

For den lørdag er de første 16 familier inviteret til at hilse på hinanden kl 10-11. For det er jo lidt som første dag i første klasse – ens nye sidekammerat eller nabo er det altid spændende at hilse på. Det sker på Cafe Rohde midt i byen. Er du interesseret i en grund på Solstrålen, er du selvfølgelig også velkommen til at kigge ind til denne første get-together.

Publikum ved en koncert laver hjerte-tegn med hænderne.