Nu udbydes Solsikke og Solsort Allé

50 nye familier kan bygge og flytte ind på Solstrålen.

Nu sker det: I alt 50 nye grunde bliver sat til salg på de to nye veje på Solstrålen. Vejene hedder Solsikke Allé og Solsort Allé, og de to boligveje ligger i det smukt slyngede børnevenlige kvarter. Her er engstrøg mellem husene og plads til legepladser, bålpladser og børnekøkkenhaver.

Større variation i grundstørrelser

Grundene er fra 800 til 1200 m2 og ligger med priser på i snit over 900.000 kr., fortæller Mathias Overgaard fra Nybolig Aabybro.

”Første gang vi udbød Solstrålen, røg det første dusin på ingen tid, og vi har allerede en håndfuld, der kigger på købskontrakt og mange der spørger, fordi de har ønsker til størrelse og placering. Især større grunde er et ønske, når der skal være plads i haverne, dobbelte carporte og store huse”, fortæller Mathias og fortsætter: ”Det har vi efterkommet, så vi har mange store grunde denne gang, også et par stykker der ligger over én mio. kr. Grundene er dog lidt billigere pr. m2 end kommunens udstykning på Horsbækken.

Natur og børnevenlige omgivelser

”Vi glæder os virkelig til at vise de nye grunde frem” samstemmer Mathias’ kollega Anne Louise Hornum, Nybolig. ”Men lige nu kører der maskiner frem til september, så i første omgang bliver det marken, man kan kigge på – og selvfølgelig tegningerne og nede i vores butik. Men da de to første veje står færdige, er det selvfølgelig lettere at forestille sig det børnevenlige kvarter med slyngede alléer og engdrag denne gang.” Selve vejene er i øvrigt gjort lidt bredere, så det er lettere også for renovationsbiler m.m. at komme rundt langs vandløbene. ”Vi glæder os også til at få etableret stor legeplads og den multisportbane, der er ekstra ansøgninger ude om. Det vil give hele Åby Nord mere attraktive forhold for de mange børn, der skal bo tæt på marker, på Åby Skoven og gangstien ud til udsigtstårnet på Damvej,” slutter Anne Louise.

Du kan nu købe én af de 50 nye grunde på Solsikke Allé og Solsorte Allé. Se de ledige grunde her, og få en snak med Mathias og Anne Louise i team Nybolig Aabybro.

Solstrålen byggegrunde 2022