De første nye grunde solgt

Tre grunde på Solsort og Solsikke Allé er allerede solgt den første måned

Mathias Overgaard og Anne Louise Hornum fra Nybolig har allerede solgte de første grunde på de to nye veje på Solstrålen. Og det inden man kan andet, end lige skimte profilerne af vejene ude i marken. ”Vi er meget tilfredse med at have de nye muligheder med mange flere og mere varierede grundstørrelse”, fortæller Mathias Overgaard og hentyder til, at grundenes størrelse ligger fra 800 til 1200 m2 for de 50 nye grunde på Solsort og Solsikke Alle. Selv har han flyttet sin butik ned på forreste parket i nye, lækre lokaler på Postvænget.

De største ryger allerførst

Selv om nogle af de store grunde nu har rundet millionen, bliver de solgt først. Det fortæller også lidt om den status, Aabybro har fået,” siger Mathias Overgaard og fortsætter: ”Sammen med Støvring i syd er Aabybro i nord den mest attraktive by rundt om Aalborg.” Her er der både natur og børnevenlige forhold, og samtidig er det let at komme til Aalborg. Anne Louise Hornum bryder ind: ”Og så synes jeg jo, at der er et helt anderledes byliv her i Aabybro. Heroppe er der ikke et City Syd, der lægger byen øde. Der er virkelig gang i byen her.

Grundkøberne er ikke nervøse

Men hvad med den usikkerhed, der er om energi- og dermed materialepriser? ”Lige i ugerne efter 24. februar var det klart, at køberne blev mere forsigtige og lige skulle mærke, at det falder på plads igen, og at priserne kan låses”, fortæller ´Anne Louise Hornum og fortsætter: ”Og vi skal jo give vores børn og os selv en god bolig, og udbuddet af huse er blevet mindre de seneste år. Samtidig med det er let at bygge et moderne, energirigtigt typehus.

Der er stadig enkelte byggemodnede grunde tilbage på Solskins og Solhvervs Allé, mens byggemodningen af de 50 attraktive grunde på Solsort og Solsikke Allé forventes afsluttet i september.

Se alle ledige grunde her.

Solstrålen solgte grunde