Nu er grundene prissat

De første 41 grunde i Solstrålen er nu prissat

Så er der grønt lys for at man kan begynde at udpege sine ønsker til en grund sammen med Nybolig! For med kommunalbestyrelsen i Jammerbugt har givet grønt lys for lokalplanen. Så interesserede kan begynde at regne på priser med færdigt hus, fx også sammen med de lokale banker, hvor flere, bl.a. Nordea og Vendsyssel Sparekasse tilbyder rente- og gebyrfri lån i byggeperioden. Prislisten på grundene finder du her.

– I Nybolig synes vi prisenerne på de ret store grunde er sat lavt. Ikke fordi der ikke kan opdrives en billigere grund et andet sted nord for fjorden. Men fordi man får en helt anden kvalitet, end noget andet sted, fortæller Palle Ørtoft, Nybolig også kendt fra Hammerslag i TV. Nu kommer jeg i hele Jylland og det med børnevenlige veje, grønne snoede allér med vandløb og store engarealer samt fælles faciliteter som multisportbaner, ja det ser du altså kun meget, meget få steder. Samtidig har du en meget velfungerende by med gode nye skoler, idræts- og svømmehal, fodboldstadion golfbane osv. helt tæt på. Og samtidig er Aaby-skoven lige i baghaven. – Jeg er selv vokset op her, så jeg ved hvad jeg snakker om, siger Palle Ørtoft med et smil.

Når man køber grund skal man jo ikke bare tænke på trygheden i kvarteret, men også trygheden ved investeringen. Og med den placering og det unikke kvalitetsniveau vi ser her, vil det altid være attraktivt at bo i Solstrålen. Det er simpelthen en god langsigtet investering, supplerer Henrik Pedersen, chef for den lokale Nybolig på Kattedamsvej. – Jeg løber som mange andre ofte rundt om Solstrålen, fordi det er det attraktive grønne område i Aabybro. Lå det her syd for Aalborg var prisen højere, og det er jo noget pjat, for flytter man hertil er der ikke længere til Aalborg – men kortere til Vesterhavet!

Henrik Pedersen har nu over 50 personer skrevet op på sin interesseliste, så der er allerede ”run” på Solstrålen.

Overrsigtskort over Solstrålen, med husnumre.