Her følte vi os straks hjemme

Vi har allerede mærket fællesskabet og den gode dialog som helt anderledes, siger Nybolig-medarbejder, der nu selv bygger på Solstrålen.

Christina Dagny Fjord Astrup er professionel, inden hun skriver skødet på egen byggegrund. Hun er nemlig medarbejder med skødeskrivning inde ved broen i Nørresundby hos Nybolig. Der er mange grunde til at hun sammen med hendes mand Per og deres to børn på 3 og 5 år valgte Solstrålen. Men at valget var rigtigt, fik hun hurtigt bekræftet:

-Jeg kan let se, at det var pænere villaveje end normalt og at området er roligt og naturen tæt på. Men det vigtigste efter købet har været, at vi straks mærkede fællesskabet og sammenholdet. Alle ved hvem alle er og snakker sammen. Jeg følte mig straks hjemme, og det gør man ikke altid i etablerede villakvarterer med indbyggede små nabostridigheder.

Det er lige i midten

For en professionel ejendomsmægler er det selvfølgelig ikke kun det immaterielle, der er med i overvejelserne. Beliggenhed, indkøbs- og servicefunktioner, logistik. Det hele spiller ind. Som Christina fortæller:

– Vores familie kommer dels fra Aalborg og dels fra Fjerritslev, og så er vi jo lige i midten med 20 min til hver side. Og i dagligdagen betyder det meget, at jeg altid, uanset tidspunkt på døgnet højst har 20 minutter i bil til arbejde. Det er virkelig rart med to småbørn. Og så har vi endnu kortere vi til Blokhus og Fårup Sommerland, hvor vi ofte er med dem.

Aabybro er ikke en soveby

Aabybro er en by i kraftig vækst med 7 etager i midtbyen, med apotek, supermarkeder, idræts- og svømmefaciliteter, foreningsliv og andre mødesteder som Christina opremser:

– Du behøver streng taget ikke tage ud af Aabybro! Og det at byen har sin dynamik og ikke bare er en soveby, men har byliv og vil få endnu mere, tror jeg betyder noget for min fornemmelse af at være i den.

Det så fedt ud med Solstrålen

Christina så første gang Solstrålen i en brochure på arbejde og tænkte at det ”så fedt ud”.

– Det er selvfølgelig stadig lidt i startfasen, men der er ingen tvivl om, at det virkelig bliver et godt område både for os med børn samt den ældre generation, hvor børnene er flyttet hjemmefra. Jeg synes, at det er meget givende, at der er plads til alle generationer”.

Familien Fjord Astrup er nu ved at planlægge deres byggeri på Solhvervs Allé, hvor der nu er ved at være tæt på udsolgt af første etape. Familien glæder sig:

 Min mindste på 3 år går i børnehave på Thomasmindeparken og vi går så over og kigger på vores grund og siger ”her skal vi bo”. Det er nok lidt uvirkeligt for hende, men jeg kan sagtens se tegningen til vores liv. Jeg har kun godt at sige.”

Hvide bygninger med sorte tage, blå himmel med lammeskyer.