Ejendomsmægler bygger på Solstrålen

Det går stærkt. 6 nye familier har købt grund på Solstrålen Der er nu kun 12 grunde tilbage i etape 1.

Rikke valgte den flotteste og bedste udstykning

Rikke Hamann har flere års erfaring som ejendomsmægler i det nordjyske. Og lige omkring nytår bestemte hun og hendes mand Palle sig for at købe grund på Solskins Allé.

Rikke er har siden september været ejendomsmægler Nybolig Åbybro, der næsten samtidig  udvidede med enheder i Brovst, Pandrup og Løkken. Forinden var hun ejendomsmægler ved EDC i Åbybro.

”Først havde vi set på at bygge på en anden udstykning i Aabybro – men vi synes, der er markant mere kvalitet på Solstrålen, ligesom udstykningen på Solstålen har en unik beliggenhed væk fra industri.  Det har vi på ingen måde fortrudt”, fortælle Rikke og uddyber:

”Min bedre halvdel var i starten lidt bekymret, fordi der i byen havde været snak om vandet, men han kan godt se, at det er startproblemer – til LAR-anlægget var gjort stort nok til styrtregn, og området havde sat sig og var tilgroet.”

29 købte grunde

Nu er Solstrålen oppe på 29 solgte grunde, og der er godt gang i butikken, fortæller Mathias Overgaard, Nybolig på Kattedamsvej: ”Mon ikke vi kan melde udsolgt for første etape, før anden er klar om over ét år. Der er stor interesse for at bo i Åbybro, fordi der er alle de gode faciliteter, børnefamilier efterspørger og samtidig tæt til Aalborg.” I 2. etape bliver der lavet byggevej, så lastbiler ikke skal ned ad de nye veje.

Beboergruppe i gang med legeplads & multisportbane

Byggemodningen af 1. etape er så godt som færdig, og ud over planlægning af etape 2 er en beboergruppe ved at se på, hvordan multisportsbanen og legepladsen kan udformes, fortæller Michael Søbygge fra Solskins Allé. Planen var at gå i gang med etableringen efter 25 solgte grunde, og det er der jo nu. ”Men det kan også være, vi skal tænke større og have hele det nordlige Åbybro med”, fortæller Michael.

Farvel til kulden

Fotoet er taget ved ned til 20 frostgrader og en flot himmel, som Katrine fra Solhvervs Allé fangede ud over markerne mod Åby-skoven i vinterferien i februar. Nu er der ikke længe til det for alvor er forår.

Vinterbillede med solnedgang over Solstrålen.