15 grunde revet væk

Først nu starter kampagnen for Solstrålen. Hver anden søndage i februar vil der være åbent hus på Solstrålen – første gang er den 3. februar fra kl. 11-12. Men de 16 første familier har allerede købt!

Solstrålens første 41 grunde er endelig frigivet til salg her ved indgangen til februar. Så nu dukker budskabet op i de nordjyske medier – aviser og lokalblade, radio ANR, Facebook, skilte på Thistedvej m.m.

-Kampagnen har naturligt fokus på den grønne bydel som helt unikt område for børn og børnenes udfoldelse med lys, luft og gode legekammerater. Der er ingen tvivl om at bydelen lægger op til, at man kan løbe ind og ud af haverne og ud på græsenge samt legepladser. Et unik børneliv kan udfolde sig her. Det siger Peter Sørensen, Nybolig Nørresundby og fortæller, at unge børnefamilier fra Stor-Aalborg er i overtal blandt køberne.

-Solstrålen har mange andre kvaliteter – men alt kan ikke komme med i medierne. Fx det helt særlige niveau af kvalitetsmaterialer. Her kommer vandløb i cortenstål og portugisiske brosten i overkørsler på stillevejene. Ikke noget, vi ser hver dag, fortsætter Peter Sørensen.

De første 15 grunde er allerede solgt

-Kampagnen kommer nu, for i virkeligheden er det først nu, grundene frigives til åbent salg. Vi har bare ”tyvstartet”, fordi vi fik så mange henvendelser, før byggemodningen overhovedet startede. De interesserede kunne skrive sig op, og derfor er de første 16 grunde allerede revet væk, supplerer den anden hovedansvarlige for salget, Henrik Pedersen.

Han og Nybolig Åbybro har planer om at samle de første købere i løbet af det tidlige forår i Aabybros centrum, så de kan møde hinanden – som første skridt i bydelens nye fællesskab. -Og så er det meget godt at opleve at det ikke kun er inde i Ålborgs centrum, der er bymidte med gode cafeer, slutter Henrik Pedersen med et smil. Han bor selv i Åbybro, og når han løber på Hovensvej rundt om Solstrålen og Nyboligs skurvogn på stedet, kan han glæde sig over den utrolige start på salget af grunde i Solstrålen.

Glade børn leger på en græsplæne