11 nye familier kom til i 2021

Åbybro er en magnet, og 11 grunde blev solgt i 2021 på Solstrålen. 50 grunde er klar til lancering først i 2022.

Anne Louise Hornum og Mathias Overgaard fra Nybolig Aabybro har lige den allersidste dag i året solgt grund nr. 34 på Solstrålen. ”Vi er meget tilfredse med at have solgt en grund om måneden på Solstrålen i året”, fortæller Anne Louise.

Åbybro er en magnet for nybyggere

I efteråret har der nemlig været en del usikkerhed om energi- og dermed materialepriser. Nu virker det som om, usikkerheden er ved at fortage sig både hos grundkøbere og typehusfirmaer. ”Og så er der det, at Støvring i syd og Aabybro i nord er en magnet for boligkøbere, der både vil have børnevenlige forhold og tæthed til Aalborg,” fastslår Anne Louise Hornum.

I avisen Vores Jammerbugt skrev Martin Frandsen for præcis ét år siden, at ”Lige nu er det ikke til at opdrive en eneste kommunal byggegrund i Aabybro.” Siden er der kommet flere mindre udstykninger, og 17 nye kommunale parcelhusgrunde er udbudt på Horsbækken til priser mellem 940.000 og 980.000 kr. Mathias Overgaard fra Nybolig i Aabybro fortæller så nu, at han meget snart åbner den nye hjemmeside for Solstrålen, og her vil og priser og størrelser for de 50 nye grunde fremgå.  Sammen med navne for de to nye veje i bydelen. Mon ikke også det er noget med ”sol”.

Bedre, men ikke dyrere

Mathias Overgaard fortæller også, at prisnivauet på Solstrålens nye etape vil være det samme eller lidt lavere i snit end på Horsbækken. ”Så købere på Solstrålens anden etape gør også en god forretning. For uden at genere vores gode kommune-folk, tør jeg godt sige, at der ikke er tvivl om, at niveauet er endnu højere på Solstrålen”, smiler Mathias og fortsætter:

”Kvaliteten vil være unik med fine engstrøg, slyngede træplantede alléer med vandløb, portugisiske brosten, og belysning i særligt niveau. Når der så kommer kælkebakke, legeplads og multisportbane bliver det perfekt. Vi kan tydeligt mærke, at køberne på Solstrålen er meget stolte af stedet”.

Det betyder, at du nu kan komme ned til Mathias og Anne Louise i Nybolig Aabybro på Kattedamsvej 18 og se på to ting:  Dels på de 7 sidste grunde på etape ét, og dels på de 50 nye grunde på de næste to boligveje.

En lille pige ses i profil, stående på en eng.