Godt begyndt i 2023: De to første grunde solgt

Efter et 2022, hvor privatøkonomien fik noget af et granatchok, er der nu forår i luften. Nybolig i Aabybro rapporterer om de næst-travleste januar-februar nogensinde, og det kan også mærkes på Solstrålen.

Boligmarkedet tør op

Alt i boligbranchen frøs øjeblikkeligt til is i februar 2022, men starten af 2023 har heldigvis vist, at selv et bundfrossent boligmarked kan tø op. Endda inden foråret for alvor har fået fat. Vi tog forbi Nybolig i Aabybro for at høre, hvordan indehaver Mathias Overgaard og hans team mærker forårsluften.

– Vi har haft de næstmest travle januar og februar måneder nogensinde – kun overgået af starten på 2021 under corona. Og den tid kommer aldrig igen, det ved vi. Men det er tydeligt, at folk har fået mod på at flytte og købe hus igen, siger han.

Konkret betyder det, at Solstrålen ny kan byde to købere velkommen – begge i den nye etape to.

Byggegrunde med grønne fællesarealer

Mathias fremhæver særligt den høje kvalitet af udstykningen og fællesarealerne. To kendetegn, der adskiller Solstrålen fra andre udstykninger i området.

– Mig bekendt er der ikke andre byggegrunde i Aabybro, der har tænkt grønne friarealer ind fra starten. Og som har en legeplads og en sportsbane til børnene, siger han.

Når man besøger udstykningen i dag, kan man også se med det blotte øje, hvordan der er kælet for detaljerne: Med cortenstålskanter, overkørsler af chaussesten, slyngede alleer og designbelysning.

Og når foråret for alvor bryder igennem, kan man også tydeligt fornemme, hvordan den nye bydel bliver grønnere år for år.

Solstrålen byggegrund solgt