Aabybro glæder sig

Ny grøn bydel har stor opbakning. – Lang interesseliste

– Med den nye lokalplan i Aabybro kan vi både sikre flere attraktive byggegrunde, sagde Bogmester Mogens Gade (V) da han forelagde den nye lokalplan for kommunalbestyrelsen i Jammerbugt kommune efter sommerferien. Og det blev godt modtaget af fx Jens Chr. Golding (S) og Christian Hem (V). Sidstenævnte sagde bl.a.:

– “Det er bare et rigtigt spændende projekt, der endnu en gang sender Aabybro i superligaen i forhold til udstykning af grunde.”

I sidste runde kom der ingen indsigelser, så 13. november trådte lokalplanen i kraft. Og også Henrik Pedersen, Nybolig i Aabybro gælder sig over opbakningen og interessen.

Vi har allerede over 50 på interesselisten og nu bruger vi tiden frem mod jul til at kontakte dem og snakke med dem om hvilke grunde, de især har kig på.Også flere typehusfirmaer har meldt deres interesse for at bygge huse og sælge, og den snakker vi selvfølgelig også med.

Lige nu kører der snart store gravemaskiner rundt, men fra engang i februar kan man fornemme grundene fysisk, hvis man besøger salgsvognen og går op på dens tag.

– Det skal blive meget streng vinter, hvis ikke de første husbyggerier går i gang umiddelbart efter påske, fortæller grundejer Jesper Højberg.

Aabybro byskilt med nybyggeri i baggrunden.