Borgmesteren indvier

Jammerbugt kommunes borgmester indvier Solstrålen søndag d. 22 september. Derefter skyder vores alle sammens Mogens Gade første Solstråleløb i gang for motionister.

​-Jeg ser meget frem til at indvie det nye boligområde nord for kirken i Åbybro. Det bliver en spændende bydel med bæredygtige byggeløsninger og interessante fællesskaber for de mange familier, der kommer til at bo i området”, siger borgmester Mogens Chresten Gade, Jammerbugt.

Indvielsen markeres kl 9.50 og Mogens Gade sætter kl 10 Solstråleløbet i gang. ROFL Run sikrer en top professionel afvikling for flere hundrede motionister. De byder på en løbe- og gåture i hele området fra 5,3 km til halvmarathon, så Solstrålen kan opleves fra alle verdenshjørner. Derudover tilbyder Børnenes Univers, der er områdets privat vuggestue og naturbørnehave, at passe børn mens forældrene tager en tur ”Hoven” rundt, nu inklusive Solstrålen rundt.

-Sådan en bæredygtig byggeløsning er enorm attraktiv og når man ser tegningerne må man sige, at der ikke findes noget lignende Solstrålen i miles omkreds, udtaler Mogens Gade. Det er sammen med gode nye skoler, moderne midtby faciliteter og idrætshal det, der har skabt vækst i Åbybro, og jeg vil byde alle de nye, der er på vej til at blive borgere i Åbybro, hjertelig velkommen på dagen.

Der er nu er der godt gang i opførelsen af nye villaer, da 11 familier er begyndt at bygge deres fremtidige hjem på Solstrålen.

Borgmester Mogens Gade.